zondag 8 december 2013

Warmste week

Met het einde van het jaar in zicht is er vaak wat extra aandacht voor goede doelen. Op kerst een eenzame uitnodigen. Of ook Studio Brussel die zorgt met zijn Music for Life al enkele jaren voor "de warmste week".

Verschillende lopers die ik ken hebben het hart op de juiste plaats. En zo was ik dit jaar zelf al actief op acties voor Oigo, Special heroes, Child learn, en nog andere. Met deze bosmarathon wil ik vooraf reeds 2 organisaties in de schijnwerper zetten. 2 organisaties waar 2 deelnemers (zowel bij de 6 uur als bij de bosmarathon) hun beste beentje voor voorzetten.

De eerste 3 heren en dames zullen behalve een klein bedrag in cash, ook een biermand ontvangen. Deze werd aangechaft bij Run for the climate van Peter De Vriese. Wilt u ook nog steunen? De snelle bestellers ontvangen hun mand reeds op 21/12. Kan ook een mooi kerstgeschenk zijn.

Bij de borstnummers zullen geen veiligheidsspelden zitten. Wel zal er de mogelijkheid zijn om 4 bib bits aan te schaffen voor de prijs van 10€. Hiervan gaat er telkens 2€ naar Marathons voor geluk van Dirk Bailliere. Geen gaatjes meer in uw favoriete looptruitjes, en een goed doel gesteund.

Dankzij deze acties kunnen we afsluiten met de woorden: Tot zaterdag 21 december, voor de "warmste loop".